02 /

Potrebno je ponijeti vlastiti laptop sa windows OS verzije 7, 8 ili 10. 

03 /
Što mi je potrebno za praćenje edukacije?

CCNA trening namijenjen je svima koji su već odslušali akademiju (Algebra, SRCE,...) ili rade u IT sektoru a nisu do sada izašli na certifikaciju ili nisu uspjeli steći certifikat, a želja im je ili poslovna potreba steči CCNA Routing&Switching certifikat. Edukacija "Osnove računalnih mreža" namijenjena je osobama bez ikakvog ili minimalnog predznanja iz računalnih mreža gdje će se kroz 72 sata predavanja i vježbi steći sva potrebna znanja za uspješno polaganje CCNA certifikata. 

01 /
Kome je namijenjen CCNA trening, a kome Osnove računalnih mreža?

Da za brzi trening u trajanju od 18 sati, s obzirom da je edukacija ciljano usmjerena na polaznike koji su već odslušali Cisco akademiju ili imaju praktično iskustvo u radu s mrežnim tehnologijama. Predavanja su osmišljena kako bi unutar 18 sati ukupnog trajanja edukacije polaznici dobili detaljna pojašnjenja svih složenih protokola, pojmova i cjelina koja su im do sada bila nejasna ili loše objašnjena na CCNA akademiji.  Edukacija "Osnove računalnih mreža" je namijenjena osobama bez prethodnog znanja.

Da li moram imati predznanje iz računalnih mreža? 
Da li Net4u garantira stjecanje CCNA certifikata?

Net4u kroz iskustvo svojih predavača kako u praksi tako i u Cisco certifikaciji nudi kvalitetne pripreme svojim polaznicima kako bi imali velike šanse u samom prolasku ispita i stjecanju CCNA Routing&Switching certifikata. Ipak, stjecanje certifikata ovisi o samom polazniku i u tom smislu Net4u ne može preuzeti odgovornost za eventualni neuspjeh u stjecanju certifikata.

06 /
05 /

Nažalost za sada nije moguće. Nakon rezervacije termina edukacije potrebno je izvršiti virmansko plaćanje uplatom na žiro-račun HR282340009-1160494145, s pozivom na broj datuma uplate i opisom plaćanja "uplata za CCNA trening".

Da li je moguće plaćanje izvršiti debitnim i kreditnim karticama ili gotovinom?

U cijenu je uključeno 18 sati predavanja (2 tjedna po 3 sata) u moderno uređenom prostoru u poznatoj Zagrepčanki pdf materijali sa predavanjima, rad u maloj grupi 3-4 polaznika što omogućuje individualni pristup svakom polazniku, wifi, voda/kava.

04 /
Što je sve uključeno u cijenu edukacije?